sv-SEnl-NLen-GB
Language
Search
× Search
den 27 mars 2023

Cykeluthyrning

Hyra en terrängcykel

Du kan hyra de senaste typerna av mountainbikes av Nysäters Cyklar. Cykla i den vackra omgivningen i Nysätertrakten som är en central plats mellan orterna Säffle, Arvika, Åmål och Grums, och som ligger nära Värmlands huvudstad Karlstad.

I Nysäterområdet, Gillberga-dalen, strömmar den vackra älven Byälven som sträcker sig från Norge hela vägen, via Vänern, till Östersjön. Här finns betesmark och kornfält bland med mestadels djupa skogar där du kan njuta av naturens skönhet. Möt vilda djur som älg, bäver och rådjur. Du kan njuta av enkla cykelvägar som följer de viktigaste vägarna eller följa små grusvägar som är mer sportiga på grund av de böljande kullarna i Värmland. Det finns också spår som går över brantare backar i Nysäterområdet t.ex. Hösås eller mellan Nysäter och Glava naturreservat. Ta en titt på våra cykelleder som vi har satt ut. Du kan välja mellan korta turer och turer som tar mer än 1 dag medan du t.ex. njuter av en simtur, besöker lokala caféer, restauranger och museer.

Våra hyrcyklar

När du hyr en cykel från oss får du en av de senaste mountainbikes. Alla cyklar har 29" hjul, 27 växlar, skivbromsar och framhjulstötdämpare.

Boka dina cyklar Våra Trek cyklar till uthyrning

Priser

Alla priser är inklusive hjälm.

Period
Pris
1 dag 220 kr
1/2 dag* 170 kr
Vecka 1250 kr
Lås per dag 25 kr
Försäkring 170 kr

* efter klockan 15.30

Depositionsavgift på 600 kr/cykel tillkommer och ett giltigt körkort/legitimation.

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2023 by Atech.se
Back To Top