sv-SEnl-NLen-GB
Language
Search
× Search
den 6 februari 2023

Cykelleder i omgivning

Cykelleder i Värmlands Nysäter, Säffle, Grums, Arvika och Gillberga. Val av olika svårigheter.

Omgivningen

Nysäters Cyklar Uthyrning och Service ligger i området där det kan finnas några branta backar och nedfarter. Vår erfarenhet är att du behöver god kondition för att ge dig ut på längre eller röda leder. Om du är nybörjare råder vi dig att välja ett enklare eller kortare spår. Om du vill ha mer utmaning kan vi berätta var du hittar de mindre och brantare spåren i vårt område samt hur du kan klättra till några spektakulära utsiktsplatser.>

Några av de beskrivna spåren har en mer detaljerad vägbeskrivning som du kan erhålla på Nysäters Cyklar butiken. För längre leder är det att rekommendera att ta kläder för regn och kallt väder med dig. Man vet aldrig i vårt klimat. För övriga frågor bara fråga oss här...

Leder

Gillberga - Kila cykelled

Besök museer i Säffle området under din resa och njuta av still vid Kila kyrka.

  • 12 november 2014
  • Antal visningar: 19161
  • 0 Kommentarer
Gillberga - Kila cykelled

Beskrivning:

Resan leder dig över kullarna och runt sjöar som mycket natursköna vyer. Du korsar E18 och fortsätter på other. Ett café är halvvägs på von Echstedska Gården Museum.

Ha en äppelpaj på Echstedska museum och njuta av utsikten över sjön och fält från de trevliga platser i det trädgårdscafé.

Fortsätt till Kila kyrka. Denna del är mestadels på allmänna vägar men värt åsikter.

Information
3 timmar
46 km
Gul 

Dokument att ladda ner

Skriv ut

Lämna en kommentar

Denna blankett samlar ditt namn, e-postadress, IP-adress och innehåll så att vi kan hålla reda på kommentarerna på webbplatsen. För mer information kolla vår sekretesspolicy och Användarvillkor där du får mer information om var, hur och varför vi lagrar dina data.
Lägg till kommentar

Theme picker

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2023 by Atech.se
Back To Top