sv-SEnl-NLen-GB
Language
Search
× Search
donderdag 21 februari 2019

Hemsida

Reparationer, cykelförsäljning, uthyrning, butik och service i Nysäter - Gillberga trakten.

Att cykla i Värmland

På två hjul kommer du långt. Du kan cykla av praktiska skäl. Av miljömässiga. För träningens skull. Eller bara för att det är så fruktansvärt kul!

Ta en tur varje årstid: Våren i Värmland är frodig och fylld med dofter och fåglarna sjunger för fullt. Blommorna börjar blomma på träden och längs vägarna i den varma solen. Sommaren kan vara varm och inbjuder till ett dopp i alla natursköna sjöar runt omkring oss. Sitt bredvid vägarna och njut av stillheten omkring dig. Hösten är rik på färger när träden och växterna skiftar från grönt till varma nyanser av gult, orange och rött. Nätterna kan bli kallare, men ger dig mycket syre som du kan använda när du ger dig ut ett äventyr på landet. Vintern kan komma med en massa snö och har sina egna utmaningar för sportiga cyklister. Detta är en helt ny säsong för att upptäcka från Värmlands Nysäter området. Bedövande vackert!

Cykeluthyrning CykelserviceCykelbutik Cykelleder

Nyheter

Elcykel skatterabatt

Published on woensdag 3 januari 2018

Elcykel skatterabatt

Elfordonspremie på 25% på elcyklar

Enligt regeringens budget för 2018 är elfordonspremien en av de stora satsningarna på miljö och klimat. Premien innebär att vid köp av en elcykel får du 25% av priset tillbaka. Premien på elcyklar gäller från den 20 september 2017. Max utbetalning är 10.000 kr av beloppet. Det betyder att du som handlar elcykel ska spara ditt kvitto om du vill ansöka om bidraget.

Elcyklar har låg driftkostnad
Om man ser elcykeln som ett motordrivet transportmedel är det slående hur låg driftkostnaden är. Kostnaden för elen som används är mindre än 20 öre per mil. Räknar man med inköp, värdeminskning och underhåll blir det cirka 4 kr/mil, för en genomsnittlig bil är det cirka 65 kr/mil. Pendlar man två mil om dagen kan man med en elcykel spara enkelt 120 kr per arbetsdag.

Elcykel ”MTB (Montainbike)”
Nu vill många ha en klassisk mountainbike som elcykel. Dra nytta av elcykelns alla fördelar i skog och mark. Accelerera snabbt, välj de brantaste backarna och se mer av natur och vildmark. Kombinationen robust MTB med hybridteknik funkar även utmärkt i stadsmiljö. Med elcykel MTB tar du dig till skolan, fotbollsträningen och kompisarna. Det är enkelt att hänga på skärmar och annan utrustning som passar vardagens behov. Upp till 25 km/h ger elmotorn kraft, sedan tar benen över och toppfarten bestäms av din egen styrka.

Klicka här för att komma till våra MTB-modeller
Rate this article:
No rating
Comments (0)Number of views (1751)

Author: SuperUser Account

Categories: News

Tags: terreinfiets , mountainbike

Print

Ladda ned vår broschyr (sv/en)

Nysäters Cyklar flyer
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2019 by Atech.se
Back To Top